Gør dig selv og din krop klar til vinteren og måske, julen?

  • af
Gør dig selv og din krop klar til vinteren og måske, julen?

Vinteren kommer jo altid en gang om året og den skal man jo altid være til en vis grad klar på. Det er selvfølgelig ikke så svært at modstå kulden, da de fleste af os har varme hjem, vi blot kan blive indenfor. Det betyder dog ikke at man ikke stadig kan opleve smerter og andre former for ubehag, når vinteren ruller forbi. Især for mænd. Men det betyder ikke at du ikke kan gøre noget ved dette. Der er nemlig en del måder, hvorfor du kan udruste din krop til vinteren. Læs med her!

Giv din krop flere midler til kampen!

En af løsningerne er at tage magnesium kapsler fra Jala-helsekost.dk. Dette er små kapsler, som indeholder magnesium. Det er kosttilskud til din krop, for at udruste den bedre. Dette er ikke ligesom vitaminer, altså noget som din krop har brug for. Det er noget, som din krop allerede har. Der er masser af magnesium i dine celler. De hjælper til alt muligt i din krop. Men de kommer på overarbejde når vinteren og kulden kommer og derfor kan det være fornuftigt at have mere end normale mængder i sin krop. Så er kroppen meget bedre rustet på til hele vinteren!

Man bliver overrasket, når man læser om hvor meget magnesium hjælper til i kroppen. Det er nemlig dem som aktiverer enzymerne til at lave deres arbejde. Hvilket er at passe kroppen. Enzymer er lidt ligesom arbejderne inden i vores kroppe, som hjælper os med at leve. Derfor kan mere magnesium gøre dine knogler, tænder og muskler stærkere og din krop får et bedre fundament. Magnesium kan endda også hjælpe mod smerter og kramper i ben og fødder, hvis det er noget man får om vinteren. Det kan endda også hjælpe dig med din træthed. Når dagene bliver kortere, kan man også føle, at man selv bliver hurtigere træt. Man tænker det er på grund af det bliver hurtigere mørkt, men det er faktisk fordi magnesiummet i kroppen overarbejder. Til sidst er det også værd at nævne, at magnesium kapsler er vegetar venlige.

Eller invester i nogle dejlige julesweaters!

Tro det eller ej, men en anden måde at hjælpe din krop på, kan være at købe en masse julesweaters og gå rundt med dem hele vinteren. Eller i det mindste bare i juletiden! Hvis man har haft en sweater på før, ved man hvor varm sådan en kan være, også selvom det ikke ser sådan ud. Og dette er nøglen i alt det her. Din krop har det varmt! Hellere have din krop for varm end for kold. Så kan enzymerne og magnesiummet arbejde bedre.

Og du skal ikke være bange for at se dum ud i en sweater. Der findes nemlig rigtig mange pæne julesweaters til mænd, så længe du kender de rigtige steder at lede. Du kan også bare gå helt ud og gå rundt i en masse skøre og grimme sweaters. Det er trods alt for en god sag: din krops helbred!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *