Husk salten

Husk salten

Hvis du er en af dem, der træner hverdag eller måske ligefrem træner på et højt niveau, så er det vigtigt at du har fokus på din væskebalance. Læs med her og forstå, hvorfor det er vigtigt, at du ikke kun har fokus på væske, men også salt.

Når du træner meget uanset om det er på eliteniveau eller almindeligt motionistniveau, så er det vigtigt at have fokus på sin væske- og saltbalance. Du kender det højest sansynligt. Du har trænet rigtig hårdt og du synes egentlig, at du har drukket væske nok både før, under og efter træningen. Men alligevel er det som om, at du ikke har fået nok væske og du føler dig måske dehydreret. Det er ikke usandsynligt. Det er nemlig ikke altid nok at sørge for kun at drikke den anbefalede mængde væske. Du skal også sørge for at have styr på din saltbalance ellers kan du nemlig risikere at dehydrere.

Når du træner meget, så har din krop brug for masser af væske og salt. Hvis du f.eks. er i underskud af salt, så har væsken ikke noget at binde sig til. Og det betyder faktisk, at du kan drikke alt det væske du vil og alligevel dehydrere. Din væske- og saltbalance menes også at spille en rolle i forbindelse med f.eks. muskelkramper.

Du kan sikre din saltbalance ved at anvende salttabletter fra PurePower. Tabletterne indeholder både mineraler og vitaminer, der er vigtige for din krop og så selvfølgelig salt. Udover at træne hårdt så bør du altså også have fokus på dit kostindtag, hvis du ønsker gode resultater med din træning. Det er nemlig vigtigt, at din krop har de rigtige mineraler og vitaminer, hvis den skal præstere godt. Få masser af gode tips til træning og kost i linket foroven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *