Nøgenløb på roskildefestival – Bliv klar

  • af
Nøgenløb på roskildefestival - Bliv klar

Er du en fast festivalsgænger eller er det første gang du skal til roskilde festivallen, så er der ingen tvivl om at du har hørt om nøgenløbet. Nøgenløbet er både kendt og berygtet og heldigvis så er det også en af de fedeste oplevelser overhoved, udover de store koncerter som bliver afholdt. Men vil du gerne være klar til at prøve nøgenløbet til næste års roskilde festival så kan du lige så godt starte nu, så du er fuldstændig klar til at løbe igennem med både god form og selvtillid.

Sådan bliver du løbeklar

Det første du skal gøre, er at du skal i god løbeform. Der findes utallige løbe træningsprogrammer, og eksempelvis på fitone.dk kan du finde både løbe og styrketrænings program så du kommer helt i form til løbet. Derefter så skal du sørge for at træne hårdt op til nøgenløbet, så du er sikker på at din løbeform bliver helt i top. Men du er også nød til at få noget ordenligt energi i kroppen, hvilket betyder at du skal sørge for at spise sundere end du normalt ville have gjort.

Når du skal spise sundt, så skal du sørge for at få en masse gode vitaminer som du kan få ved at spise eksempelvis grøntsager og salat, hvor der automatisk vil være rigeligt til at få dækket dit almindelige behov. Derudover så skal du sørge for at få en masse proteiner for at kunne genopbygge dine muskler efter din træning. Dine muskler bliver nemlig nedbrudt når du træner, hvilket betyder at de skal genopbygges lige efter din træning hver gang.

Sidst men ikke mindst, så skal du huske at få nok af de gode kulhydrater. Kulhydrater er ikke bare kulhydrater, da nogle kommer fra sukker og andre fra fibre og bedre kilder til kulhydrater, hvor din krop rent faktisk får noget at arbejde med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *