Sådan kommer du godt i gang med træningen

  • af
Sådan kommer du godt i gang med træningen

Det er bestemt ikke en uigenkendelig følelse det med, at vi ved vi burde gøre noget, men vi kan ikke rigtigt overskue at få det gjort. Pludselig virker det så uoverskueligt og frygteligt. Ja, faktisk gør vi tanken om det meget værre end hvad det egentlig er. Har du, ligesom så mange andre været lidt for god til at negligere træningen?

Drop alle undskyldningerne

Det er aldrig for sent at komme i gang. Hvis du selv er lidt for god til at udskyde træningen og sige ”i morgen gør jeg det!”, så kender du helt sikkert også det med, at du tror at du er for sent om at komme i gang, og så kan det bare være lige meget. Det er slet ikke rigtigt. Du har altid en ny chance for at komme godt i gang med træningen, og der er aldrig noget som hedder at komme i gang ”for sent”. Til gengæld skal vi lade vær med at bilde os selv ind, at vi skal have et bestemt tegn på at vi nu er klar til at få trænet. Vi skal bare gøre det, ikke så meget hokus pokus! Hvis du gerne vil starte stille og roligt op med nogle gode træningsmaskiner og behagelig indendørs træning, så kan du overveje at investere i nogle af disse maskiner. Du kan både finde dem der koster en formue, men du kan også finde nogen der er lidt billigere. Generelt kan træningsmaskiner være ret så dyre, og ikke noget som alle bare lige har råd til. Ligesom man kan søge finansiering til et nyt TV eller computer, kan man også vælge at lede på nettet efter et billigt kviklån. Så hvis du gerne vil i gang med træningen, men opsparingen ikke helt kan dække udgiften hertil, er der andre muligheder derude.
De fleste mennesker er vilde med den følelse de får når de for alvor begynder at træne, og det skyldes ofte endorfiner og at vi føler os mere friske. Træning er godt for os, og vi skal bare lige i gang med en fast rutine, før du får set dig om, så er det blevet til en vane som du ikke kan undvære.

Træningsmaskiner eller ej?

For mange er træning i starten noget der bare skal overstås. Måske er du en af dem som egentlig aldrig rigtig har fundet det ”sjove” i at skulle træne, og ved du hvad? Det er også helt okay! Det ér ikke altid sjovt at træne, men så længe du kan finde noget positivt ved det som motiverer dig til at fortsætte, så er det godt nok. Træningsmaskiner kan være fantastiske til at komme godt i gang, fordi det gør det lidt mere overskueligt at skulle lave en masse øvelser. Hvis du vælger at benytte dig af et kviklån til at kunne investere i disse, så bare husk at være forsigtig. Kviklån kan være ganske hjælpsomme, men mange mister overblikket over deres kviklån, fordi de låner for mange penge og pludselig har svært ved at skulle tilbagebetale. Sørg for at finde ud af præcis hvor meget du skal bruge inden du bare låner derudaf. Du skal huske på, at du sagtens kan få en god træning også selvom du ikke har alverdens træningsmaskiner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *