Skal du skifte a-kasse?

  • af
Skal du skifte a-kasse?

Er du ikke helt glad for den a-kasse du har lige nu? Hvis du er interesseret i at undersøge andre muligheder, og måske overvejer at skifte a-kasse, skal du læse med her. Skal du skifte a-kasse?  

Flere årsager til at skifte a-kasse 

Der findes flere årsager, til at man gerne vil skifte a-kasse. Det kan blandt andet være at man har brug for en a-kasse, der kan tilbyde nogle andre kurser og workshops, end det den man har kan nu. Det kan også være, at man gerne vil have en a-kasse, der er lidt billigere.  

Der er nemlig stor forskel på pris, lige når det kommer til a-kasse. Som regel, så spænder prisen fra omkring 450 kr om måneden til 1000 kr om måneden, og det siger sig selv, at det udgør en ret stor forskel i det samlede regnskab. Derfor er det vigtigt, at du føler at du får meget for dine penge, især hvis du går for en lidt dyrere mulighed.  

Det kan også være, at du lige har skiftet branche, og har behov for en a-kasse, der kan tilbyde nogle helt andre kompetencer og fagkundskaber, end den du har lige nu. Det er en ret almindelig årsag til, at man gerne vil skifte a-kasse. Det behøver ikke at være svært at skifte. Skift a-kasse på A-Kasse.net, og så er det klaret.  

Overvej a-kasse og fagforening i et 

Hvis du vil skifte a-kasse, kan det være værd at overveje en a-kasse og fagforening i et, så du få specialiserede fagkundskaber i alle led og bedst mulig hjælp. Det kan i enkelte tilfælde også være en fordel i at dette hører sammen, og at de to parter hører sammen, hvis der opstår en situation på din arbejdsplads, der har indvirkning på begge forhold.  

Der er god mulighed for at skifte a-kasse og sammenligne flere a-kasser, for at være sikret at man har de bedste vilkår og få bedst mulig hjælp.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *