Løb med hund – Sådan gør du, med disse 3 tips

  • af
Løb med hund

Hvis du gerne vil løbetræne med din hund, så du kan kombinere at lufte din hund med at du får motion, så vil du ikke komme til at fortryde det. Det er en fantastisk måde at udnytte muligheden for at få en god omgang motion, løbetrænet og få givet din hund en masse frisk luft, så den er godt luftet og træt når den kommer hjem, præcist ligesom dig.

Når du løber med din hund, så vil du opleve at det kræver en smule øvelse, da det kan være svært at ramme hinandens rytme, og det skal både hunden og dig vænne sig til, hvilket godt kan kræve et par løbeture.

Men der er nogle ting du skal huske når du skal lave løbetræning med din hund, som du vil være glad for at vide når først du kommer i gang.

Husk din hundeforsikring

Løb med hund

Når du skal løbe med din hund, så er det vigtigt at du har en lovpligtig hundeforsikring som minimum. Den lovpligtige hundeforsikring sikre nemlig imod hvis hunden skader andre dyr, mennesker eller ejendom og det kan godt være svært at kontrollere sin hund når man løber med den.

Derfor skal du huske at få den forsikret, så du ikke kommer i problemer under løbeturen. Den bedste hundeforsikring er en hundesygeforsikring som dækker langt mere end den lovpigtige hundeforsikring. Den dækker nemlig alt fra fra dyrlægebesøg hvis din hund skal behandles, til medicin som hurtigt kan blive en dyr affære hvis hunden pludseligt bliver syg.

En af de mest populære forsikringer er Alka hundeforsikring. Du kan her læse en anmeldelse af alka hundeforsikring.

Husk et halsbånd med kort snor

Når du løber med din hund, så ville mange kunne tro at det letteste er at løbe med din hund når den er i lang snor. Men det er faktisk meget svært, fordi så vil hunden kunne løbe alle vegne uden at du har kontrol over den, og den vil kunne trække dig meget pludseligt, så du kan træde forkert eller falde.

Derfor bør du købe et solidt halsbånd med en kort snor, så du ikke oplever at der sker lignende skader. En anden fordel er også at så har du langt bedre kontrol over din hund på løbeturen.

Husk hundeposer

Når du skal ud og løbe med din hund, så er det jo selvfølgelig vigtigt at du husker dine hundeposer, da hunden stadig godt kan komme af med afføring, bare fordi i er ude og løbe. Du kan lige vælge at tage hundeposerne med i et vandbælte hvis du løber med det, eller bare i lommen.

Læs også vores populære artikel: Aktier for begyndere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *