Lugtfjerner – Fjern dårlig lugt fra træningstøj hurtigt og effektivt

  • af
lugtfjerner

Hvis du træner ofte, så vil du med stor sandsynlighed opleve at dit træningstøj kommer til at lugte af sved fra tid til anden. Det er helt normalt, men det er til gengæld ret træls når man har brugt det nogle gange og denne svedlugt ikke forsvinder selv efter at man har vasket det. Derfor har vi lavet denne guide til at fjerne svedlugt med en lugtfjerner, så du fremover ved præcist hvad der skal til for at få denne dårlige og sure lugt væk fra dit træningstøj (ja og dit hverdagstøj også).

Sådan bruger du en lugtfjerner

Det er utrolig let at bruge en lugtfjerner, da langt størstedelen af de produkter du kan købe vil have en brugervejledning til lige netop det du skal bruge lugtfjerneren til. Så det betyder altså at hvis du er i tvivl om hvordan du bruger den, så skal du bare tjekke vejledningen ud.

Der findes flere forskellige muligheder for at købe en lugtfjerner. Enten så kan du købe en lugtfjerner som fungere som en duftfrisker. Sådan en lugtfjerner skal blot sprøjtes ud på det område hvor du skal bruge den, og så vil den sprede en god luft, mens den også vil indholde nogle enzymer som vil nedbryde den dårlige lugt i tøjet, mens den giver en forfriskende luft.

Der findes også den traditionelle lugtfjerner som fungere udelukkende som et rengøringsmiddel. Dette produkt skal sprøjtes direkte på det det tøj som lugter dårligt / surt hvorefter dets enzymer effektivt vil nedbryde den dårlige lugt og dit problem med svedlugtende og surt træningstøj vil være løst.

Sådan gør du: Når du bruger en lugtfjerner, så er det vigtigt at du sprøjter på det område som lugter. Men når vi taler om en trøje eller bukser, så er det ofte det hele som lugter, da svedlugten som regel spreder sig over det hele i tøjet. Derfor skal du sprøjte med en kort afstand, men nok afstand til at sprøjtet fordeler sig ud over tøjet, og sprøjt gerne mellem 1 til 3 gange på tøjet.
Nu skal du blot vente på at enzymerne gør sit arbejde. Hvis du vil have en yderligere guide til hvordan en lugtfjerner fungere, så kan du besøge rensning.dk og læs deres artikel om lugtfjerner. Der vil du både kunne finde en guide men også nogle gode valgmuligheder indenfor lugtfjernere.

lugtfjerner holdbarhed

En lugtfjerner er ofte ikke noget man bruger utroligt meget af på én gang og derfor bør du også kende til holdbarheden, så du ved hvor længe det kan stå i dit skab uden at miste sin effekt. Heldigvis kan lagt de fleste lugtfjernere sagtens stå i skabet i 3 år uden at det mister sin effekt, men holdbarheden på din lugtfjerner afhænger naturligvis også af hvilken kvalitet du har købt. Der vil sandsynligvis stå på etiketten hvor lang tids holdbarhed den har, men normalt vil langt de fleste sagtens kunne holde sig i 3 år. På Huma.dk vil du kunne se deres udvalg af kvalitets lugtfjernere her, og så kan du se læse ydereligere. ‘

Læs også artiklen: Så meget afbrænder du under sex

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *