Så meget afbrænder du under sex – Løb VS Sex

  • af
Så meget afbrænder du under sex

Du har sikkert undret dig over hvor mange kalorier du afbrænder under sex. Det er der utroligt mange der har, og derfor er der faktisk lavet en videnskabelig undersøgelse omkring det. Vi vil gøre dig klogere på dette i denne artikel.

Der går mange rygter omkring hvor mange kalorier man afbrænder under sex, hvor mange af disse rygter går på at man cirka afbrænder et sted imellem 100 og 300 kalorier under en omgang sex.

Men denne undersøgelse fortæller faktisk at dette overhoved ikke kan regnes sådan ud, eftersom at der er utroligt mange faktorer der spiller ind, såsom hvor meget du vejer, hvor vild selve sexen er og naturligvis også hvor lang tid i har sex.

Ja, der er endda mange derude der går og tror at sex er en af de bedste former for motion du kan lave.

Så meget afbrænder du under sex

Denne undersøgelse har vist at mænd afbrænder 4,2 kalorier hvert minut, når de har sex.

Kvinder afbrænder i gennemsnit 3,1 kalorier hvert minut under sex.

Denne undersøgelse har altså vist at man som mand, vil afbrænde 126 kalorier efter 30 minutters sex og at man som kvinde vil afbrænde 91 kalorier efter de samme 30 minutters sex.

Efter at resultatet blev udgivet, så konkluderede man at mænd under en gennemsnitlig sexseance afbrændte 100 kalorier i gennemsnit, mens kvinder afbrændte cirka 69 kalorier.

Hvad afbrænder mest, sex eller løb?

I den samme undersøgelse, var en den af undersøgelsen også at de samme par skulle løbe på løbebåndet i 30 minutter, for at kunne sammenligne hvilken form for motion der afbrændte flest kalorier, løb eller sex.

Resultatet af undersøgelsen viste at sex afbrændte langt mindre kalorier end løbeturen på løbebåndet, hvor parrene afbrændte 276 kalorier hvilket er over dobbelt så mange kalorier som de afbrændte under sex. Men det kan godt være at den mere intense træning på løbebåndet afbrænder flere kalorier ifølge undersøgelsen her, men der findes altså også undersøgelser der viser at sex potentielt kan blive lige så kalorieforbrændende, men det afhænger igen af de parametre såsom vægt og højde og hvor vild sexen er.

Studiet viste at parrene i gennemsnit havde sex i 25 minutter, hvilket naturligvis også er meget forskelligt i virkligheden, og jo længere tid i har sex, jo flere kalorier afbrænder du.

Sådan regner du ud hvor mange kalorier du afbrænder under sex:

Mænd: Gang 4,2 kalorier med det antal minutter du har sex i.

Kvinder: Gang 3,1 kalorier med det antal minutter du har sex i.

Relaterede artikel: Løbeprogram til at løbe hurtigere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *