Sådan får du den bedste fodboldaften i selskab med dine venner!

Der er landskamp på lørdag, og nu gælder det. Motion i haven er udskudt til en anden dag – dig og dine venner skal nemlig mødes hos dig, og i er alle klar til at heppe det danske landshold til sejr. Men selv om sejren selvfølgelig er vigtig, er det vigtigste trods alt, at i får en rigtig god fodboldaften i selskab med hinanden. Derfor har vi her samlet nogle idéer til, hvordan i kan gøre jeres fodboldaften til den bedste i mands minde.

Masser af merchandise

Det er altså bare sjovere at se landskamp, når man er ordentligt klædt på til lejligheden. Og med ”ordentligt påklædt” tænker vi selvfølgelig på landsholdstrøjer, ansigtsmaling, klaphatte, halstørklæder og alt det andet merchandise, der kendetegner en dansk fodboldfan! Sørg for at få fat i merchandise hver især, så i alle er klædt på til kamp – så er i allerede i godt humør allerede inden, at kampen begynder.

Konkurrencer og væddemål

Inden kampen går i gang, kan i også peppe stemningen ekstra op ved at lave en konkurrence. I kan f.eks. lave en fælles pulje, hvor i hver især skriver navn og forventet målcifre ned på hver jeres stykke papir, og kommer det i en skål. Når kampen så er slut, kan i tjekke sedlerne, og den eller dem, der har gættet rigtigt, deler puljen. Derudover kan i også lave interne væddemål med hinanden, og Betting på nettet er også en mulighed, hvis i gerne vil prøve kræfter med forskellige spil og odds.

Mad og drikke

Hvis i både skal se optakt, kamp og analyse og interviews efter kampen, er en fodboldaften en helaftensforestilling. Derfor bør i også sørge for, at der er rigeligt med mad og drikke. Her går i aldrig galt i byen med lækre burgere med øl og sodavand til, men andre retter kan selvfølgelig også vælges.

Udover mad kan det også være en god idé med snacks, slik, chips eller lignende – det er medvirkende til at give en rigtig hyggelig stemning.

Nationalsangen

Hvis i skal have fodboldaftenen helt op at ringe, skal i selvfølgelig også synge med på nationalsangen, inden kampen fløjtes i gang. Sangen synges selvfølgelig stående, så i får fornemmelsen af selv at være med på stadion. Og skidt pyt med, om i kan huske teksten ud og ind – her er det ikke tekst og tone, men derimod den fælles fodboldstemning, der er i højsædet. God kamp til dig og dine venner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *